Философия

  ТИВИ ГРУП ООД работи всекидневно, върху подобряване обслужването на своите клиенти, като им предоставя качествени продукти с кратки срокове на доставка и конкурентни цени.

 

  Основен приоритет за нас е високото качество на предлаганите продукти, за да бъдем сигурни, че то отговаря на всички изисквания по Европейски стандарт, както и на изискванията на нашите клиенти, ние вземаме следните мерки:

 

• предоставяме Сертификат за качество на всеки един продукт от нашата гама;
• не доставяме стока от фирми, работещи без внедрена система за управление на качеството;

 

  Всеки, избрал ТИВИ ГРУП ООД, може да разчита на експедитивност и бърза доставка. Опита ни показва, че повечето от нашите клиенти са зависими от срокове за изпълнение, именно за това ние се стремим да обработваме максимално бързо всички входящи запитвания.

 

  Определянето на адекватна пазарна цена е процес, зависещ от редица икономически фактори. Ценовата политика на ТИВИ ГРУП ООД е да предлага актуални и атрактивни цени на своите клиенти, съобразени с пазарните тенденции и индивидуалните им изисквания.

 

  Тъй като ТИВИ ГРУП ООД работи с клиенти от различни сфери и дейност на работа, ние се задължаваме да удовлетворяваме всички техни изисквания. Подхождаме индивидуално към всеки един клиент и се адаптираме максимално към начина му на работа. Поддържаме контакти със световноизвестни компании и сме в състояние да разрешим всички технически проблеми свързани с продуктите които предлагаме. ТИВИ ГРУП ООД приема само поръчки които могат да бъдат изпълнени в предварително договорените срокове.

 

 

Craft logo

 

Кратка информация за нас

Компанията е официален дистрибутор на:
TIMKEN (САЩ), NTN-SNR (Япония-Франция),
ZVL (Словакия), FKL (Сърбия), CRAFT Bearings (Литва)
LOCTITE (Германия), KLINGSPOR (Германия),
CONTINENTAL/CONTITECH (Германия) and KUKKO (Германия)

ТИВИ ГРУП ООД

                                        - Правилният избор!